Loader

Montage

Keuken & Bad Totaal Urk verzorgt voor u de complete keukenmontage. Het monteren van een keuken is een vak apart en vereist veel ervaring. De maatvoering van een keuken is zeer nauwkeurig en daarom dient het stellen en afmonteren van de keuken met veel deskundigheid te worden uitgevoerd. Met grote zorgvuldigheid dient er te worden omgegaan met de fronten van kasten en lades, aanrechtblad, spoelbak etc. Elke beschadiging is er immers één te veel. Een goede ervaren keukenmonteur weet hoe hij hiermee om moet gaan. Wonen Totaal Urk monteurs doen niet anders dan het stellen van keukens en zijn hier dus dagelijks mee bezig.

U kunt er daarom volledig op vertrouwen dat uw nieuwe keuken bij Keuken en Badtotaal Urk monteurs in goede handen is. Keuken & Bad Totaal Urk,verzorgd desgewenst voor u het totaalpakket: van voorbereidende werkzaamheden zoals het verwijderen van de oude keuken, op zijn plaats brengen van gas- en waterleidingen en elektra tot het plaatsen van de kasten en plaatsen en aansluiten van de apparatuur. Maar ook de ‘finishing touch’ zoals betegelen van de muren en vloerafwerking behoren tot de mogelijkheden. Voor specifieke werkzaamheden zoals bijplaatsen van groepen (elektra) of stucwerk worden deskundige en betrouwbare personen ingeschakeld. De contacten worden desgewenst geregeld zodat u met één persoon van doen hebt.

Als uw huidige keuken nog in prima conditie is, maar het uiterlijk voldoet niet meer aan uw wens, Keuken & Bad Totaal Urk kan uw keuken renoveren. Voor het vervangen van fronten, apparatuur of werkblad kunt u bij ons een prijsopgave aanvragen.

De verrichte werkzaamheden worden door onze eigen  monteurs gerealiseerd. Dit geweldige bouwteam heeft al jarenlang ervaring op het gebied van keuken&bad montage. dus u hun met een gerust hard een keuken of een bad laten monteren. Daarbij bieden wij u ook de mogelijkheid om uw keuken te laten renoveren.  Een nieuw front, complete nieuwe scharnieren met deurdemping, nieuwe laden met ladedemping en nieuwe handgrepen, geven uw keuken meestal binnen 1 dag een geheel nieuw uiterlijk. Ook alleen een nieuw werkblad of vervanging van uw inbouwapparaten is mogelijk. Keuken renovatie is een voordelige oplossing waarbij u snel en voordelig een nieuw uiterlijk van uw keuken heeft. Uw oude keuken hoeft immers niet verwijderd te worden. Ook bespaart u met keukenrenovatie geld uit. Wij bieden u een enorme keuze aan keukenfronten, zowel mat als hoogglans, desgewenst in elke RAL kleur te leveren.